1. Home
  2. Delfi Kundregister
  3. Logga in första gången på Delfis nya plattform
  1. Home
  2. Delfi Försäljningsstatistik
  3. Logga in första gången på Delfis nya plattform

Logga in första gången på Delfis nya plattform

Första gången du loggar in på nya Delfi.se kommer du att behöva genomföra ett lösenordsbyte. Här följer en instruktion hur du gör:

Gå till www.delfi.se och Logga in högst upp i högra hörnet.

Inloggninssidan till Delfi

Första gången du loggar in måste du göra ett lösenordsbyte. Det gör du genom att trycka på ”Har du glömt ditt lösenord”.

Glömt lösenord

Här får du skriva in din epostadress som du har registrerad hos Delfi. Därefter trycker du på ”Skicka kod för verifiering”. Då skickar vi en engångskod till din epostadress. Kontrollera din epost efter detta meddelandet.

Verifiera kod

Skriv in verifieringskoden och trycka på ”Verifiera kod”. Då gör vi en säkerhetskontroll så att det verkligen är du som loggar in.

Verifiera kod

När koden är verifierad kan du trycka på Fortsätt.

I sista steget får du välja ditt nya lösenord.

Skriv in ditt nya lösenord. Tänk på att välja ett bra lösenord med specialtecken, versaler och siffror för din säkerhets skull. Tryck på Fortsätt för att slutföra processen med att lösenordsbytet. När du är klar kan du logga in till Delfis plattform med din epost och ditt nya lösenord.

Updaterades 18 september, 2023