1. Home
  2. Dabas för köpare och användare
  3. Hur använder kan jag använda Dabas artikelinformation i min verksamhet?

Hur använder kan jag använda Dabas artikelinformation i min verksamhet?

Hur länkar jag in produktbladen i Dabas i mitt system/hemsida?
Alla Dabas produktblad är uppbyggda med samma enkla struktur:
https://www.dabas.com/productsheet/GTIN

Exempel är https://www.dabas.com/productsheet/07310960601494
Hur skapar jag en integration mot Dabas för att få in Dabas artikeldata i mitt system?
Då rekommenderar vi att använda Dabas API. Ni anmäler er till API på https://www.dabas.com/onboard
Updaterades 9 juli, 2021