1. Home
  2. Dabas för köpare och användare
  3. Hur använder kan jag använda Dabas artikelinformation i min verksamhet?

Hur använder kan jag använda Dabas artikelinformation i min verksamhet?

Hur hittar jag produktdata i Dabas?
Dabas är en öppen tjänst som är fri för alla att använda. Sök och hitta all öppen artikelinformation direkt på www.dabas.com
Hur skapar jag en integration mot Dabas för att få in Dabas artikeldata i mitt system?
Då rekommenderar vi att använda Dabas API. Ni anmäler er till API på https://www.dabas.com/onboard
Hur länkar jag in produktbladen i Dabas i mitt system/hemsida?
Alla Dabas produktblad är uppbyggda med samma enkla struktur:
https://www.dabas.com/productsheet/GTIN

Exempel är https://www.dabas.com/productsheet/07310960601494
Updaterades 7 september, 2022