Vanliga frågor om Dabas priser och fakturering

Vad kostar det att lägga upp artiklar i Dabas?
Dabas prislista finns på https://www.dabas.com/onboard
Hur faktureras tjänsten Dabas?
Dabas faktureras med årsfaktura och kvartalsfakturor med avräkning mot antal artiklar.
Jag hade ett annat pris/artikel för nytillkomna artiklar på min förra faktura, hur kommer det sig?
Pris/artikel minskar i takt med att antal kvarvarande månader på året minskar
Kan man få fakturan som en PDF i mailen?
Ja det går bra, meddela oss på info@delfi.se
Vi behöver fler användarkonton i Dabas, hur går vi tillväga?
Ja det går bra och det ingår fritt antal användarkonton för Uppgiftslämnare. Meddela oss på info@delfi.se vilka namn och epostadresser ni önskar lägga upp.
Updaterades 12 april, 2022