Dabas Manual VII – Produktblad

Dabas Produktblad

Dabas låter dig skapa och publicera produktblad som alltid är uppdaterade, tillgängliga, sökmotoroptimerade och utskriftsvänliga, som följer artikelstandarden och de regler som finns för produktinformation.

Dabas Produktblad

Dabas Produktblad är utvecklade för livsmedels- och foodservicebranschen och används i branschens system och e-handel.

När du skapar och publicerar din artikel i Dabas, skapas Dabas Produktblad upp automatiskt åt dig och fylls med all din kvalitetssäkrade information.

Hur hittar jag mitt produktblad?

Gå in via Artikellistan eller sökfunktionen (Mina sidor/Mina artiklar) och klicka på länken Visa i kolumnen Produktblad.

Visa produktblad från artikellistan

Det är alltså samma ”Produktblad” som användarna har tillgång till och det är de artiklar som är publicerade som har produktblad som visas på www.dabas.com

Updaterades 22 juni, 2021